Du läser nu
Extra: Mobbas, pudla och sedan bli bjuden till Obamas kalas. Chrissy Teigen är tillbaka
"Nyhetsbloggen som bevakar arenan där offentliga personer hamnar i hetluften"

Extra: Mobbas, pudla och sedan bli bjuden till Obamas kalas. Chrissy Teigen är tillbaka

Avatar

Ibland går det undan! Nyligen kunde du läsa hos oss om Chrissys karriär och vad som skett sedan det avslöjades att hon är en mobbare på sociala medier. Inte långt efter hennes onlinemobbing blev publik så gästade hon nyligen Barack Obamas stora födelsedagsfest. Teigen var klar orolig över att karriären skulle ta ordentlig skada utav att hon mobbat Courtney Stodden och flera andra och att hon skulle vara cancellerad för en bra stund framåt.

Men blir man inbjuden till den omtyckta ex-presidents festligheter så borde man kunna konstatera att karriären är utom fara. Allt verkar tillsynes vara förlåtet i och med Teigens tidigare pudlande och vi ser att ett ordentligt pudlande som man verkligen menar, ger resultat.

Har du inte läst Teiges tidigare pudelbrev? Det kan du läsa här: Pudelbrev

Redaktionens betyg:

Applåder

Du har redan röstat!


Utgivningsbevis
Databasens namn: www.cancelculture.se
Tillhandahållare: Panem et circenses AB
Ansvarig utgivare: Simon Bartosz