Du läser nu
INTERVJU: Olof K Gustafsson om framtidsplanerna, SÄPO, ett liv i överflöd och när han oavsiktligt råkade hjälpa Joakim Lundell
"Nyhetsbloggen som bevakar arenan där offentliga personer hamnar i hetluften"

INTERVJU: Olof K Gustafsson om framtidsplanerna, SÄPO, ett liv i överflöd och när han oavsiktligt råkade hjälpa Joakim Lundell

Avatar

Klockan är 16.57. Redaktionen är på väg till ett möte och försöker kryssa mellan mellan stressade Stockholmare och snöhögar på Birger Jarlsgatan. Telefonen plingar till. Inkommande röstmeddelande på Whatsapp. Det är Olof K Gustafsson som undrar om vi kan ses nu om en liten stund, annars blir nästa lucka framåt midnatt. Vi bestämmer att intervjun får ske senare. Kvällen passerar revy och strax efter 23.00 är Redaktionen på väg i bilen mot Olofs hotell i västra delen av Stockholm. Hotellreceptionen ligger öde. Telefonen plingar till igen. “Rum 619” står det i meddelandet. Redaktionen åker upp till våning 6 och möter där en välkomnande, glad men tillsynes trött Olof. Han är dock taggad för intervju.

Välkommen bäste läsare till vår andra intervju. Denna gång med den skandalomsusade VD:n för den framlidne knarkbaronen Pablo Escobars familjeföretag. Olof K Gustafsson är idag 29 år fyllda och håller sig ständigt aktuell samt är en nagel i ögat på sina kritiker. Välkommen till ett blandat samtal där vi bland annat pratar om den svenska cancel kulturen, om att bli nedtystad och att inte längre ha några personliga mål i livet. Häng med!

En yngre version av Olof på den tiden han bar kostym. Bild: Olof K Gustafsson

Välkommet till ett snöigt stockholm och en intervju med Redaktionen! Kom du hem för att du saknar kyla och snöslask?

Hehe.. Tackar. Nä, det är väl det sista man saknar. Jag är kall ned i benmärgen kan jag säga och man blir lätt bortskämd när det kommer till väder. Jag kom hit för ett möte med en person. Jag är bara här cirka 24 timmar effektiv tid vilket gör att vi nu sitter här sent på kvällen och gör intervju.

Hur många timmar sömn behöver du för att vara effektiv?

Alla måste sova till slut, även jag. Just nu går jag runt på tre timmar per dygn de senaste dagarna.

Olof ute och shoppar julgran i sin Bentley. Bild/video: Olof K Gustafsson.

Många har hört talas om dig. Men för de som inte gjort det, hur låter då din hisspitch? 

Ja, det beror på vem som är i hissen då. Haha. Det finns lite olika versioner. Den enkla är: “Olof Gustafsson, VD för Escobar Inc. Jobbar för Pablo Escobars familj.” Det brukar vara självförklarande. Men det beror också lite på vad det är för sällskap. Sitter man med en grupp nunnor så drar man inte den versionen. Då blir det mer: “Hi, I´m a swedish entrepreneur..”  *skrattar*

Du bor vanligtvis nere i Spanien och Marbella som jag förstår det?

Just nu ja, helt korrekt. Det är där vi är bosatta men vi har också kvar vår lägenhet i Dubai. 

Du gjorde entré på den svenska arenan årsskiftet 2020-21. Du blev snabbt viral och alla ville träffa dig. Hur gick dina tankar där och då?

Det var ingenting vi planerade. Men jag gjorde många intervjuer som gick extremt bra och fick 300.000-500.000 visningar över kort tid. Men jag måste säga att skillnaden med att göra intervjuer med personer som Real Lokal, (Youtubern Karl Levander. Reds. anm.) var att han var den enda personen som valde att INTE censurera mig. 

Youtubern Real Lokal och Olof. Bild: Real Lokal & Olof K Gustafsson

Vill du utveckla..?

Visst, han gjorde det till viss grad, men hans lilla censur gjorde ändå en väldigt stor skillnad mot alla andra som mer eller mindre totalt censurerade mig. När jag hade en åsikt som ansågs för grov så kapades intervjun ned. Kollar man till exempel på intervjun med youtubern Dialogiskt, så satt vi i fyra timmar. En dryg timme släpptes och som innehöll mycket bullshit och utfyllnadssnack, där jag inte fick ut mina svar ordentligt. Det är det som varit problemet med alla intervjuer. Folk har vinklat och klippt bort all substans. Det blir inte spännande och jag framstår inte som den personen jag faktiskt är. Jag är ingen PK-människa. Men de klippte det PK (politiskt korrekt. Reds. anm.) för att jag skulle smälta in mer. Real Lokal var inte så PK och därför blev hans videos virala. 

Ok.. Men har du noterat ett visst mönster? Kan du peka ut olika mediahus för att driva en agenda och sätta narrativet kring dig menar du?

Man får inte säga vad man tycker längre. Jag blev intervjuad av Dagens Industri webb-tv i deras studio. De släppte inte den intervjun för de tyckte att den var för grov.

Om du rannsakar dig själv lite här då? Var du över “anständighetsgränsen” i dessa intervjuer?

Men vad är gränsen? Sverige har ju yttrandefrihet eller hur!? Den ska ju värnas och det är inskrivet i grundlagen. Alla medier censurerar och det är därför det finns uppstickare som er sajt och många andra som väljer att tänja lite på gränserna. Ni får ju läsare på det och det är en affärsmodell som fungerar.

Slå upp Aftonbladet som exempel. Jag menar att vi står på brinken till ett tredje världskrig, men det är ingen som pratar om det. Istället så får du läsa recept på lussebullar på tidningar som Aftonbladet. Det börjar bli larvigt och på den nivån att man inte kan sitta och indoktrinera folket längre. Youtubekanalerna vågar inte heller för de vill ha sina annonsintäkter. Folk blir finansiellt motiverade av att inte göra en faktiskt intervju. Så det finns ingen plattform där du får tala fritt idag.

Alla smått makalösa historier som du delat har naturligtvis lett fram till massor av spekulationer. Det finns en lång tråd om dig på Flashback. Läser du den någon gång?

Ja, bitvis läser jag där. Folk har låtsats vara mig där inne. Min definition av Flashback är att det är ett forum där man tar ett sandkorn och i princip bygger ett luftslott. Där hittar du personer med väldigt mycket fritid. Kom ihåg att allt det som du vet om mig, det är sådant som jag vill att du ska veta om mig. Jag är ingen dum individ även om en del tror det. *skrattar*

Man får inte glömma bort att jag var den mest drivna i min klass. Den mest intelligenta i den skola som är bland de svåraste att komma in på i Sverige. Det kanske inte är en jättemerit, men min poäng är att jag inte har förlorat min intelligens på senare år. Folk tänker att den här fetknoppen är dum. Jag vet hur man skapar rubriker för det är mitt jobb. Vare sig de är bra eller dåliga och det har jag lyckats bra med.

Olof tillsammans med dottern och frun Svetlana. Bild: Olof K Gustafsson

Är all PR verkligen bra PR enligt ditt sätt att se på det?

Hundra procent! Bara kolla Youtube där vi var etta och sjua samtidigt på trendinglistan. Jag har trendat mer eller mindre ett år nu. Där det en rad av andra kreatörer som gör videos om mig. Anjo, Rask, Lundell osv. Ingen vet någonting om mitt liv om inte jag berättat om det. Det är jag som fått de att “avslöja mig” vilket de inte förstår. Det är ett medialt spel. 

Under förra året skrev vi en artikelserie om ditt liv och historia. Den blev en av våra mest lästa under 2021. Personligen tror jag att det är den lyx och gangsta-aura som följer med dig som eggar igång läsarnas intresse. Jag blir nyfiken på är när du bestämde vilken väg du skulle gå på? Alltså när du valde skinnjacka, t-shirt och guldklocka istället för skjorta, slips och blanka lågskor?

Jag är en komplex person samtidigt som jag är en väldigt simpel person. Här sitter vi i ett vanligt hotellrum. Jag behöver inget mer och jag är nöjd så här vilket folk har svårt att förstå. Att leva i överflöd är fantastiskt. Titta bara bort på bordet där. Olof pekar på en guldklocka som ligger och skimrar på skrivbordet i rummet. Där har du en Rolex. I väskan där har du en till Rolex som jag precis idag köpte till min fru. Folk tänker då att om jag har en miljon kronor i saker varför tar jag inte in på sviten på Grand Hôtel? Enkelt svar. Jag vill inte bo hos Wallenberg.

Sen gjorde jag hela kostymgrejen när jag bodde i USA. Men kostymen ledde mig ingen vart, utan det var på andra meriter jag tjänade pengar. Kläderna hjälpte inte mig om jag säger så. 

Aha.. Var det så att du kände att du fick mer utfört när du var mer avskalad?

Komfortabel skulle jag säga. Jag menar jag kan åka nu och köpa en skräddarsydd kostym i London för 300 lax men jag behöver inte den. Jag går hellre i sneakers och sådant som jag trivs i. Visst, jag har skinnjacka men den är ändå av ett bra märke. Jag vill ha fina kläder samtidigt som jag inte behöver klä upp mig för jag jobbar inte på en bank. Jag har ingen att imponera på. Jag bryr mig inte och därför är det också svårt att cancellera mig för detta eller annat. 

Apropå att bli cancellerad. Du nämnde att en del inte vågar publicera dig hur som helst..?

Du kommer säkert att göra det och hos er sajt kan man prata öppet. Men när jag satt med Niklas Svensson som är en av Sveriges mest kända journalister (från Expressen. Reds. anm.) i en intervju, då blåste han upp ett sandkorn till en stor nyhet. När jag kom med faktiska nyheter till honom blev jag ignorerad. Agendan blir tydlig från de stora tidningshusen.. haha.. Alltså folk tror att jag är ett konstprojekt, men jag har faktiskt alla de åsikter som jag uttryckt och jag står för dem!

Journaliststjärnan Niklas Svensson, Expressen. Bild: Joakim Berndes, CC BY-SA 2.0

Den 17-åriga Olof sa i en tidig intervju att han hade mål att bli dollarmiljardär. Är det fortfarande ett viktigt mål för dig att uppnå?

Nej. Jag har uppnått alla mina mål på ett personligt plan. Jag har sinnesro nu. Jag behöver inte och känner inte ett behov av det. En insikt jag fick när jag satt häktad i Los Angeles var att det inte spelar någon roll hur mycket pengar du har på ditt bankkonto. Det som spelar roll är vem du kan ringa när du behöver något.

Vid det specifika tillfället behövde jag få loss motsvarande en miljon kronor för att bli fri mot borgen. Hemma i villan i kassaskåpet hade jag cirka 500-600.000 amerikanska dollar i kontanter. Men jag kunde inte komma åt dem då jag satt inlåst. Då uppstod en paradox. Du har pengar men kan inte använda dem. Vem ringer du? Vad gör du? Från häktet kunde du dessutom endast ringa lokala personer. Jag kunde inte ringa utomlands eller till andra delstater. Där och då var inte det viktiga hur mycket pengar du har, utan hur mycket pengar du har tillgång till. 

Hur tänker du idag kring dina karriärsmål? Vad ska du uppnå nu?

Ingenting. Jag säger så här. Mina dörrar är väldigt öppna. Jag gör det jag vill och eftersom jag mer eller mindre kan göra vad jag vill, så har jag inga drömmar kvar längre. Igår innan jag försökte somna så pratade jag med frugan och sa: “Fuck it, vi drar till Bahamas!” Vad hade en vanlig svensk gjort i motsvarande sits? Han hade kollat de billigaste resorna, letat efter de billigaste datumen och försökt planera sex månader i förväg. Jag själv planerar ingenting, jag kör enkelbiljett. Jag sa också till frugan att jag vill kolla hela Karibien och tar det två månader för mig att göra det, så tar det två månader. Jag vill att min familj ska få uppleva det bästa och att min dotter ska få leka i havet och ha skoj. 

Och när jag väl är i Bahamas så kommer jag förmodligen hitta affärsmöjligheter där. Jag rör på mig mycket för att hitta nya intressanta personer och skapa nya relationer. 

Det finns möjligheter i det mesta menar du..? 

Ja och jag är inte rädd för något heller. 

Hur många resdagar har du per år?

Nu känns det som jag reser varje dag. Men det går inte en månad utan att jag reser någonstans. När man väl börjar resa så är det lite som en exponentiell ekvation, det blir svårt att sluta! Oftast har jag 100-200 resdagar per år. Jag planerar att Bahamasresan ska bli minst 50 dagar. 

Olof tillsammans med sin fru Svetlana Gustafsson. Bild: Olof K Gustafsson

Vi hoppar till ett nytt ämne! Vem var din förebild under uppväxten?

I början var det Warren Buffet som jag tyckte var en klok människa. Det är en kombination mellan olika personer dock. Nu för tiden finns det egentligen inga förbilder. Det finns ingen perfekt människa. 

Tar du i beaktning att det finns följare där ute som kanske håller dig som en förebild?

Absolut inte. Om folk väljer att följa mig så är det deras sak. Jag var i en skola idag där killarna skrek som om de vore tjejer. Några tjejer där gjorde en TikTok som direkt blev viral med hundratusentals visningar. Jag bryr mig inte vad folk tycker om mig. Jag är ingen influenser. Jag försöker inte förbättra min image utan det viktigaste för mig är bara att få ut Pablo Escobars namn och samtidigt får jag också ut mitt eget namn. 

Har du inget ansvar för att skärpa till dig inför de ofta unga personer som följer dig?

Absolut inte igen. Jag tycker att det är deras förmyndare som har det ansvaret. *skratt* Väljer de att kolla på mig och mina enligt svenska mått extrema åsikter då är det lite deras eget problem. 

Bild: Olof K Gustafsson

Ok jag förstår. Jag tolkar det som att du i alla fall förstår att dina åsikter sticker ut. Du jag undrar vilka frågor som berör dig mest just nu?

Sverige. Här har du har ett land som där du betalar mer än hälften av din inkomst i skatt. Vi har bristfällig sjukvård, Europas mest dödliga skjutvapenvåld, högst antalet anmälda brott och samtidigt det lägsta antalet kriminella i fängelse. Utöver det är du inte trygg någonstans. Du är inte trygg på Östermalm eller i någon av förorterna runt om i landet. 

Sen avseende politiken så hade vi en statsminister som inte ville bli statsminister, som sedan blev det igen. Det är banan-republiknivå! I de makropolitiska frågorna som rör vår vapenhandel så styr Wallenbergarna fastän de inte är politiskt valda. De sitter alltså med på politiska möten. Sen har vi vaccineringen mot covid som mer eller mindre var ett krav för att vi skulle få behålla den fria rörlighet inom landet och Europa. Den förstörde avtal som Schengenavtalet. Slutligen har vi den stora frågan att vi ska gå med i NATO utan en folkomröstning. Så vad får du för dina skattepengar egentligen?

Ja det var en del hel stora frågor det. Vad menar du att förd politik leder fram till?

Du får ett förtryckt samhälle där du inte får säga vad du tycker eller tänker. Snart har vi infört tankebrott så vi nästan är på 1984-nivå! (Orwells beskrivna övervakningssamhälle från boken 1984 som skrevs år 1948. Reds. anm.). Du blir pumpad med sprutor och dina barn riskerar att skickas ut i krig. Detta pågår i bakgrunden. Nyligen gav vi oss in i en väpnad konflikt genom att skicka vapen till Ukraina. Första gången sen 1800-talet är vi nu icke-neutrala.

Ur George Orwells skräckinjagande framtidsscenario “1984”. Krig är fred. Frihet är slaveri. Ignorans är styrka. Bild: Dandelion Salad, CC BY-NC-ND 2.0

Du har tidigare lagt fram exemplet om att svensken minsann fick rösta om högertrafik och att gå med i Euron, men inte om NATO-medlemskapet..? 

Det är självklart! Vem bryr sig egentligen om höger eller vänstertrafik? Varför var just det en så pass viktig fråga man kan fråga sig? Vem lobbade fram den omröstningen? Biltillverkarna? Och när det kommer till NATO, då ska vi plötsligt inte prata om det? 

Du har haft en del lyssnare på dina livesändningar där du pratat politik. Jag undrar hur du placerar dig på den svenska politiska skalan?

Inte på den svenska. Problemen är att politiker i Sverige är just politiker och inte får tänka fritt. Ingen av dem är på riktigt. De säger och lovar saker men det kommer inte ske på ett sätt som överensstämmer med verkligheten. Jimmie Åkesson som exempel har blivit mjuk. Det var ett intressant parti i vissa delar men han har nu avtrubbat hela partiet till att bli en PK-variant av vad de började som. Sen delar jag inte hans åsikter om saker och ting. Vänsterpartiet samma sak där. De var kommunister 10-15 år tillbaka i tiden men är nu så politiskt korrekta att det blir löjligt. Politikerna försöker bara behålla sina jobb. Det finns inga Tage Erhlander eller Olof Palme-personligheter kvar idag. De båda gjorde ett bestående intryck och kvittot på det är nya röda rosor på hans (Olof Palme. reds. anm.) grav varje dag, än idag.  

Skulle du kalla dig för gammel-sosse?

Jag är inte gammel-sosse överhuvudtaget men min farsa är sosse. Jag delar många åsikter med sossarna såväl som med Vladimir Putin.

Intressant.. för du har fått kritik för din Rysslandsvänliga hållning.

Jag tycker att Putin gör mycket rätt. Jag tycker att Zelensky gör mycket fel. Vladimir Putin startade kriget enligt västmedia men det finns anledningar till varför han startade det. Det är för att ryssar har behandlats dåligt i Ukraina. Ryssarna har allt, de behöver ingenting. Landet har oändligt med naturresurser och markarealer. Putin ville upprätthålla det som man tidigare kommit överens med Ukraina om. Det är ett av världens mest korrupta länder. (Ukraina reds. anm.) Bara kolla på president Zelenskyjs föräldrar som bor i en 80 miljoner kronors villa i Tel Aviv.

Men det är väl uppenbart att Putin har stormaktsambitioner med sina handlingar?

Ja, men de har triggats av väst. Det som att mata trollet när vi skickar vapen till Ukraina. Poängen är att vi faller i fällan genom att beskydda ett land som vi inte har några speciella relationer eller handelsutbyte med. De är inte en del av Europa, det spelar ingen roll vad folk säger där. Allt händer av en anledning och det är väldigt få som har tagit Putins perspektiv på det hela. 

Bild: Twitter/@olof_gustafsson

Vad är din syn på att människor i den offentliga debatten nästan behöver besitta ett eget “håll-käften-kapital” för att kunna uttrycka sig och vara genuina idag?

Jag hade inga tillgångar när jag var ung och jag är precis samma människa då som jag är idag. Jag har inte förändrats så mycket rent åsiktsmässigt och jag skulle påstå att folk i Sverige överlag är rätt slutna av sig. Många är också ormar och snackar bakom ryggen, så att ha massor av pengar förändrar inte mycket. Hade du ingen röst från början så kommer du inte heller få det när du har massor av pengar. 

Som du vet skriver vi om fenomenet cancel kultur för den svenska publiken, vilket vi menar drabbar yttrande- och åsiktsfriheten i landet. Skulle du säga att du har drabbats av den? 

Eeeh… alltså till en viss grad. Jag är inte cancellerad eftersom jag är trending överallt. Skillnad mot till exempel Paolo Roberto som inte direkt trendar. Han är totalt cancellerad skulle jag säga. Där får han skylla sig lite själv. Min mediala taktik är att jag kört Donald Trump-varianten. Där går man all-in och bryr sig inte det minsta. Det spelar ingen roll vad jag säger eller om jag skulle bli påkommen med någonting. Det finns ingen skandal att skapa kring mig, då alla skandaler är skapade redan. Jag skulle säga att jag har blivit cancellerad i gammelmedia, men att jag samtidigt är “cancel-proof” på sociala medier. Still trending mannen..

Olof på tillställning med Donald Trump. Bild: Olof K Gustafsson

Apropå medial taktik. Ditt drama med Youtubestjärnan Joakim Lundell har pågått ett bra tag. Båda sidors följare används som ett slagträ i bråket. Jag menar att ni båda spär på fenomenet cancel culture genom er taktik, håller du med? 

Det är väldigt enkelt. Allt härstammar från att han inte betalt min kompis som byggde hans blogg och gjorde honom känd. Han har grov autism och adhd dessutom. Hade Joakim bara betalt honom så hade vi inte gått till steg två. Han har inga argument och hade han inte fortsatt så hade inte jag fortsatt. Nu när han har så pass mycket pengar och flashar runt, så ge bara den här grabben 50 lax! Det är en never ending story där han försöker säga till sina följare att jag är den klandervärda för att jag gräver och exponerar honom. Det är han som är klandervärd.

Du drog igång en kampanj för att sabba för Joakim Lundell och hans nya skräckfilm FEED. Du bad dina följare ge filmen lägsta betyg på Imdb.com och du belönade en del av dem genom att swisha 1000 kronor som tack. Skulle det där leda till att filmen skulle floppa på biograferna? 

Jag borde fakturerat Joakim för det där pranket. Kolla statistiken för filmen före och efter. Före låg filmen på 6080:e plats bland de mest populära filmerna. Den hamnade till slut som den 93:e mest populära i hela världen. Han borde donera till barncancerfonden eller någonting för det där. 

Men vadå..? Var din intention var det att du skulle hjälpa filmen till framgång? Hjälp mig förstå det där tilltaget. 

Slutresultatet blev att jag hjälpte honom. Betyget gick såklart ned men på det stora hela fick han väldigt mycket uppmärksamhet på grund av det. Dock förstår han inte det och tog det personligt. Men det är hans problem. *skrattar*

Den populära youtubern och mediaprofilen Joakim Lundell. Bild: United Stage, Creative commons

Du räds inte att ta ställning i olika frågor. Men hur gör du för att inte fastna i din egen filterbubbla och kan du ta ett utanför-perspektiv på dig själv? 

Jag har inga filterbubblor överhuvudtaget. Haha.. Jag tror inte jag har fastnat i mitt eget universum, det är andra som har gjort det. Folk sitter och säger att jag är mytoman och en outsider, men alla de tankarna folk tänker är exakt det jag tycker om folk i Sverige.

Plötsligt ringer Olofs telefon. Det är Youtubekreatören Real Lokal i andra änden. Han är på väg till Olofs hotell där Redaktionen just nu genomför intervjun med Olof. Lokal ska filma lite innehåll tillsammans med Olof för Lokals Youtubekanal. Strax knackar det på dörren och youtubern Karl “Real Lokal” Levander och hans filmare kliver in på hotellrummet. 

Olof ställer snabbt frågan till Lokal om han varit sig själv genom alla intervjuer de gjort och får ett jakande svar tillbaka, men med förbehållet att han varit tvungen att censurera en del. Lokal menar att Olof ibland bara är för mycket. Efter detta konstaterande med tillhörande skratt så hoppar vi tillbaka in i intervjun med Olof.

Hur ser du på att en persons uttalade åsikt idag snabbt kan spåra ur och skapa rejäla drev?

Folk är idioter och vill ha adrenalinkickar. 

Vilka tror du generellt inte gillar dina åsikter och vill få tyst på dig? 

Jag skulle säga att det är säkerhetspolisen, hundra procent. Tro inte att svenska SÄPO skiljer sig från till exempel CIA. Svenska snutar är inte annorlunda. Vad är problemet med att inte kunna få fast kriminella i Stockholm? De kanske inte vill det. Jag behöver väcka tittarna och läsarna här även om man kommer peka på mig som konspirationsteoretiker. Vi har mer eller mindre en polisanmälning per invånare. Varför fängslas inte fler? Vi lever i ett polisiärt samhälle där de styr och ställer och vill tysta ned mig och andra. Därför får jag inte uppmärksamhet. 

Finns det några ämnen som du anser att du inte vågar, vill eller kan tycka till om online?

Jag kan tycka till om allt. Som tur är bor jag inte i Sverige. Som tur är har jag ordnat med skydd om någon skulle vilja ta mitt liv. Då kommer det fyrverkerier mannen.

Världens mest googlade person år 2022. Andrew Tate. Bild: Faksimil/rumble.com

Du jobbar lite på samma sätt som Andrew Tate gör med sina säkerhetsåtgärder alltså? Tate har berättat att han har ett säkerhetsteam och har ordnat med åtgärder för att skydda sig själv i händelse av att någon vill tysta honom för gott.

Otroligt många personer försökte döda Roberto Escobar, men ingen har lyckats. Det är en fråga om lekar. Jag vet hur polisen fungerar.

Vad är dina tips till en offentlig person som befinner sig mitt i drevet och ska försöka klara sig helskinnad ur det?

Hmm… Det beror helt på vem det här. Men om vi tar exemplet med Margaux Dietz. Brösta det bara. Försök inte kolla bort utan ta ansvar. Hade jag petat på en lodare som låg utanför min lägenhet hade inget hänt mig.

Youtubern Real Lokal som suttit i en fåtölj och lyssnat in samtalet, tar nu ordet och skjuter in sina egna tankar i frågan. 

“Be inte om ursäkt om du verkligen inte tycker att du gjort något gjort fel. Hatmobben vill bara ha blod och få en chans att trycka ned en. Folk blir som hajar.. Ok, hon gjorde ett misstag med att göra som hon gjorde med killen utanför sin dörr..” Olof fortsätter sitt resonemang.

Problemet med Margaux är att hon byggt upp en änglalik aura kring sig själv som inte stämmer med verkligheten. Stå då för det utåt! Man ska vara den man är. 

Olof på tillställning hemma hos Donald Trump. Bild: Olof K Gustafsson

Tack för pratstunden Olof. Vart kommer vi se dig härnäst och kan du avslöja något roligt kommande projekt?

Jag kan säga så här. Rörande comeback på sociala plattformarna så får vi se. Det finns en risk att jag kanske tar tillbaka Twitter. Men rörande projekt så kan jag berätta att vi gjort en varumärkesdeal med företaget Trapstar i UK. Så det kommer komma ut lite kläder med Pablo Escobar. Sen fortsätter vi rulla på. Vi gör filmer om Pablo och gör det jag känner för. Jag är VD och jag bestämmer. En sak är säker. Du kommer inte sluta höra om familjen Escobar och du kommer inte sluta höra om Olof K Gustafsson.


Du har redan röstat!


Utgivningsbevis
Databasens namn: www.cancelculture.se
Tillhandahållare: Panem et circenses AB
Ansvarig utgivare: Simon Bartosz